09 -04 Mvv thuis, verrast PSV

De eerste helft was het PSV die de kansen had en het betere spel aan zijn kant had. Ruud van Nistelrooij scoorde zijn 24e door een geplaatste kopbal. het is 0-1. PSV wist in die helf niet méér de scoren en het bleef bij 0-1 in het voordeel van de bezoekers. Na rust kreeg PSV een heel ander team tegen vol strijdlust en verse moed. Schijnbaar is PSV er van verschoten en kon haar spel niet meer hervatten. PSV kreeg niet veel kansen de tweede helft. MVV was de ploeg die de klok sloeg. Na een paar 100% kansen van MVV was het toch raak, 1-1. Later stifte Ruud de bal over MVV-keeper van duijnhoven heen maar belandde te vergeefs op de lat. het bleef bij 1-1.
Ruud zei na de wedstrijd: "schijnbaar heeft MVV er meer voor over om in deze competitie te blijven als dat wij champions league willen halen". Dat heeft hij heel goed geformuleerd

04 -04 PSV wint van aardsrivaal AJAX

Psv speelde thuis tegen Ajax. Dat beloofde een mooi potje voetbal te worden. Dat werd het ook zeker. Ajax kreeg de eerste helft de grootste kansen maar PSV bleef ook niet zonder zitten. Ajax kon de eerste helft zeker met 0-3 of 0-4 voor staan in plaats van een schaarse 0-1, maar zoals Jan Wouters na de wedstrijd al zei "we hebben les gehad in effectiviteit". Zoals Ajax de kansen de eerste helft liet liggen, scoort PSV ze natuurlijk wel. De belgische topper Luc Nilis die samen met ruud al 34 doelpunten voor hun rekening namen scoorde de 1-1net na rust nadat benny de wedstrijd had kunnen beslissen. Even daarna liet ruud zijn kunsten vertonen door oliseh het bos in te sturen en daarna verwoestend de bal bij van de sar langs zij knalde. Subliem gedaan door Ruud. Daarna was het weer de beurt aan de andere van het koningskoppel, Luc Nilis wist de doelman van Ajax te verrassen met een bal in de korte hoek uit een vrije trap van links. het bleef bij 3-1 voor de thuisploeg, PSV.

09 -04 Ruud geselecteerd voor oefenduel tegen Argentinië

Ruud van Nistelrooy is door bondscoach Frank Rijkaard geselecteerd voor de interland van het Nederlands XI-tal komende woensdag tegen Argentinie.

23 -03 Ruud maakt zijn 22e goal

Psv won makkelijk met 0-5 van sparta dat matig speelde. Jörgen dirks kreeg twee gele kaarten en werd dus van het veld afgestuurd. Ruud van Nistelrooij maakte op die avond zijn 22 competitie doelpunt dit jaar. Verder scoorde: kolkka, Khokhlov, Bruggink en van der doelen. PSV is hard op weg naar de tweede plaats en wij van de ruud van nistelrooij fanclub zijn er heilig van overtuigt dat ze het halen.

20 -03 Real madrid wil van Nistelrooij

Einhoven, Real madrid is van plan om over twee jaar Ruud van Nistelrooij in te lijven. De madrileense club wil nu al contacten leggen met PSV om de transfer van de aanvaller in een vroeg stadium te regelen. De spaanse sportkrant AS bericht vandaag dat Real Madrid erop gebrand is om de nederlandse topscorer vast te leggen. AS beroept zich op bronnen in de club. Indien PSV zich niet kwalificeert voor de Champions league zou Real pogingen in het werk stellen om van Nistelrooij volgend seizoen al naar Spanje te halen. Van Nistelrooij heeft onlangs duidelijk laten weten dat hij niet van plan is om PSV snel te verlaten. Hij wil nog tenminste twee jaar in eindhoven spele.
Bron: Eindhovens dagblad

13 -03 PSV wint makkelijk thuis tegen Cambuur Leeuwarden

het was een zeer matige wedstrijd, zaterdag avond in het philips stadion.een paar spelers aan de kant van PSV speelden alsof ze geen zin hadden in een lekker potje voetbal. Luc Nilis had er wel zin in en Ruud van Nistelrooij ook.er vielen 2 Rode kaarten aan de kant van Cambuur. 1 voor en 1 na de rust. Luc Nilis scoorde 2 keer en komt op een aantal van 17 doelpunten en Ruud van Nistelrooij maakte zij 21 competitie goal dit seizoen. door deze overwinning hebben ze grote kans bij de eerste 3 te eindigen.

13 -03 'Aktueel' nieuws over Ruud van Nistelrooij

De aktueel meldt het volgende over onze Ruud: "De spaanse pers gelooft niet dat Ruud van Nistelrooij nog anderhalf jaar het PSV-shirt draagt, zoals hij zelf zegt. Volgens de kranten in Madrid verhuist de goaltjesdief de komende zomer al naar Real Madrid. 'Als real zijn zinnen heeft gezet op Van Nistelrooij, komt hij naar Real,' Aldus de Madrileense pers. Dit stond in de Aktueel van vorige week. Het zou natuurlijk niet goed uikomen als hij deze zomer al vertrek. We blijven er maar vanuit gaan dat hij PSV trouw blijft en nog een paar jaar bij PSV blijft spelen.

05 -03 PSV uit tegen Roda Jc

Psv ging woensdag een moeilijke klus tegemoet. tegen Roda Jc die momenteel boven PSV staat in de KPN telecompetitie moesten ze de 3 punten pakken om volgend jaar kans te maken op deelname aan de Champions league. PSV begon heel sterk aan de wedstrijd. Onze RUUD kreeg al in het begin een aantal goede kansen die hij onbenut liet. Luc nilis Was diegene die de ban brak bij PSV. Hij is in topvorm. Later in de wedstrijd liet Luc nog eens zien dat hij een wereld voetballer is. Arnold Bruggink gaf een pass van topklasse waardoor Luc helemaal vrij stond aan de linker kant. Vervolgens zag hij kalac een paar meter voor zijn goal staan en dacht: "och waarom niet, Ruud deed het thuis een keer dus zal ik het nu maar eens doen. het was werkelijk een schitterende goal. Jammer genoeg kwam onze Ruud een keer niet aan scoren toe en dus blijft zijn doelpuntenaantal op 20 steken.

27-02 zijn 20ste vanaf de stip

De wedstrijd thuis tegen NAC was natuurlijk weer een goede kans op veel doelpunten. Dat was toch zeker niet het geval. Psv moest het doen met een aantal kansen en drie strafschoppen. NAC had overigens geen enkele kans op de overwinning. De strafschoppen werden genomen door: Ruud van Nistelrooij 2x en 1x Chris van de Weerden. Twee van de drie werden goed ingeschoten, ééntje werd gemist door Ruud van nistelrooij. Ruud maakte dus z'n twintigste doelpunt dit seizoen (in de competitie). Psv speelde niet slecht.