Make your own free website on Tripod.com

Nieuwsbrief - Nummer 1

Dit is de eerste nieuwsbrief van de Ruud van Nistelrooij fanclub. Deze zal eens in de twee maanden op de Internet - Pagina worden gezet om iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen van de fanclub.

Wij zijn inmiddels ruim drie maanden bezig met de fanclub en de taken van het bestuur zijn nu verdeeld onder de bestuursleden:

Voorzitter

Niels Gerearts

Penningmeester

Maikel vd Eijnden

 

Bart van Dal

Internet

Mathijs Kox

 

Erwin Verstegen

 

Bart Huijbers

Notulist

Maikel Verstegen

Activiteiten

Bart van Dal

 

Niels Gerearts

Sponsoring

Maikel Verstegen

Magazine

Erwin Verstegen

 

Maikel vd Eijnden

Ledenadministratie

Maikel vd Eijnden

Pr.

Maikel Verstegen

 

Niels Gerearts


We zijn al 1 keer bij elkaar gekomen, nl: op de supportersavond van de supportersvereninging PSV Eindhoven van 8 januari j.l.. Ook hebben we al een keer een middag met elkaar gechat via het internet. Hieruit zijn al een aantal ideeen gekomen om dit jaar en volgend jaar uit te voeren waaronder een supportersavond voor
de Ruud van Nistelrooij fanclub leden.
Het ledenaantal begint al aardig op te lopen. Nadat onze oproep in de PSV inside was gezet hebben we bijna elke dag nieuwe aanvragen gehad. We zijn de 10 leden inmiddels al gepasseerd en dat is niet slecht na 2 weken. Maar we kunnen uiteraard nog veel meer leden gebruiken en daarom vragen wij ook iedereen die geinteresseerd lid te worden van de Ruud van Nistelrooij fanclub.
Zoals iedereen waarschijnlijk al wel weet moet er fl 30,- contributiegeld worden betaald voor een jaar lidmaatschap van de fanclub. Dit bedrag moet worden betaald via accept giro kaarten. Wanneer dit gebeuren gaat hoort U binnenkort wel.
!!!Oproep!!!
Binnenkort gaan we ook beginnen met het eerste fanclub magazine. Voor deze magazine hebben we ook U, als lid nodig. Iedereen die een oproep wil laten plaatsen in het fanclub magazine kan dit doen door de oproep op te sturen naar het adres van de Ruud van Nistelrooij fanclub: Schoor 15, 5422 ck, Gemert of mailen op nistelrooij@hotmail.com. We proberen van iedereen de oproep te plaatsen.
We kunnen U al wel vast zeggen dat in het eerste nummer van de Ruud van Nistelrooij fanclubmagazine een interview komt met Ruud van Nistelrooij zelf!!!!
© Ruud van Nistelrooij fanclub 1999